T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / MERKEZ - İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu

Okul Müdürümüz Adnan YALÇIN' nın 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na adım atarken, hep birlikte yeni bir dönemin heyecanını yaşıyoruz. İlköğretim Haftası, geleceğimizi inşa eden çocuklarımızın yetişmesine eşlik eden öğretmenlerimiz ve velilerimizin bir araya geldiği anlamlı bir sürecin başlangıcıdır. Bu özel günün, eğitimdeki başarılarımıza yeni bir ivme kazandırmasını temenni ediyoruz. Her bir çocuğumuzun potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarmak ve onların eğitim yolunda sağlam adımlar atmasını sağlamak, hepimizin ortak hedefidir.

Bu yıl, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitim sistemimizde önemli bir dönüşüm sürecine girmiş bulunuyoruz. Yeni müfredatımız, sadeleştirilmiş ve "beceri temelli" bir yapıya dayanarak derinlemesine öğrenmeyi önceliklendiriyor. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, öğrencilerimizin çok yönlü bakış açısını geliştirirken, farklı beceri alanlarında kendilerini bulmalarına olanak sağlayan, bütüncül bir eğitim anlayışını benimsiyor. Bu model, yalnızca akademik başarıyı değil, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimlerini de desteklemeyi hedeflemektedir. Çünkü biliyoruz ki, bir ülkenin geleceği, iyi yetişmiş bireylerin ellerinde şekillenir.

 Akademik, sosyal ve ahlaki başarıyı hedefleyen bu yolculukta, her bir öğrencimiz, öğretmenimiz ve velimizin katkısı büyük önem taşımaktadır. Hep birlikte daha güçlüyüz. Saygılarımla.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.09.2024 - Güncelleme: 09.09.2024 20:21 - Görüntülenme: 105
  Beğen | 0  kişi beğendi