6 ŞUBAT DEPREMİ TÜM TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞDU

Deprem sonrası yaraları bir nebze olsun sarmak için okulumuz olarak yardım kampanyası başlattık.

Gözütok ailesi olarak yaşanan depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet, göçük altında kurtarılmayı bekleyenlere bir an evvel yardım eli ulaşmasını diliyoruz. Okulumuz personeli ve velilerinin desteği ile hazırladığımız yardımları ilgili birimlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu zor günlerimizde Azerbaycan'dan kardeş okulumuzda yardım kampanyamızda destek verdi. Sumgayt 39 Numaralı Mektep   öğrenci ile birçok eTwinning proje çalışmasında ortak ürünler ortaya koyduk. Bu zor günümüzde de bizleri yalnız bırakmayan Okul Müdürü Bahseyiş Alemşahov olmak üzere öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

Yayın: 08.02.2023 - Güncelleme: 08.02.2023 19:12 - Görüntülenme: 190