Eyl

Isparta Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi (ENGEP) kapsamında "Tasarruf tedbirleri ve Geri Dönüşümle" ilgili bilgilendirme toplantısı   gerçekleştirildi.

Toplantıda öğrencilerimizin bilgilendirilmesi ve öğrenci sözleşmelerinin yapılması hususunda ögretmenlerimiz bilgilendirildi.

Şbt

Deprem sonrası yaraları bir nebze olsun sarmak için okulumuz olarak yardım kampanyası başlattık.

Şbt

Güvenli İnternet Günü etkinlikleri kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü,  Siber Suçlarla Mücadele ŞubeMüdürlüğünden Ahmet Yıldız öğrencilere "Siber Tuzaklar" konulu seminer verecektir.

Ock

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi projesi öğrenci grubu hareketliliği faaliyeti kapsamında okulumuzdan 3 öğrencilerimiz Sveti Kiril Metodiy Ortaokulunu ziyaret etitiler.

Ock

Erasmus + Okul Egitimi Akreditasyonumuzun 21-26 Kasım 2022 tarihleri arasinda Helsinki'de yapilan Happy School Kurs Faaliyetine okulumuz öğretmenlerinden Serap Akın katılmıştır.

Ock

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu projesi kapsamında 14-18 Kasım 2023 tarihinde okulumuzdan bilişim teknolojileri öğretmeni Şule Şenol İtalya Roma da farklı okul türlerinde iş başı gözlem faaliyetine katılmıştır.

Ock

Öğretmenlerimiz Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Romanya Amerikan Üniversitesinden ilimize davet edilen Profesörler Ana Mihaela Istrate ve Elena Museanu çok kültürlülük, yabancı dil eğitimi ve dahil etme konularındaki eğitimi tamamladılar.

Nis

Bir dönem sürecince yürüttüğümüz projemizin sonlarına doğru geliyoruz.

Nis

Öğrencilerimizle keyifle yürüttüğümüz projemizde küçük olarak gördüğümüz şeylerin karşımıza büyük problemler olarak çıkabileceğine vurgu yaptık.

Ara

İklim Ekibi eTwinning Projesi kapsamında iklim değişikliğine dikkat çekmek için seminerler düzenliyoruz.

Tem

Okulumuz eTwinnig sistemine kayıtlı 36 öğretmeni ve 12 projesi ile 2021-2022 yıllı eTwinnig Okulu olmayı hak ettmiştir. Öğretmenlerimizin öğrenci katılımıile  yürüttükleri projeler Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz e-Güvenlik politikaları doğrultusunda öğretmen eğitimleri vermekte, velilerden sosyal medya izin belgeleri almaktadır.

Ock

Öğrencilerimizle 14 Ocak tarihinde yaptığımız toplantımızda twinspace kullanımı ve etik konularında bilgi verildi.

Ock

How we can save the Earth? eTwinning projesi Azerbaycan & Türkiye ortaklığı ile yürütülmektedir.

Ock

Azerbaycan & Türkiye ortaklığı ile başlattığımız projemizin tanışma toplantısında, proje planı ve görev dağılımı konularına değindik.