İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu

02462420332
02462420332
Adres
İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu Müdürlüğü Davraz Mahallesi. Adnan Menderes Bulvarı 106. Cadde 3965 Sokak 32300 ISPARTA
Vizyon
İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok İlköğretim Okulunu her zaman göreve hazır idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız, ailesine, milletine hizmet yolunda hevesli öğrencilerimiz ve velilerimiz ile güç birliği sağlayarak; toplumumuza sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif alanlarda katma değer sağlayan, eğitimde cazibe merkezi olan, asrın gerektirdiği donanımlara sahip, kendine güvenen, yeteneklerinin farkında olan, lider vasıflı öğrencilerin yetiştirildiği bir kurum haline getirmektedir.
Misyon
Milli, manevi ve müspet ilim değerlerinden ilham alan, nitelikli bir eğitim vasıtasıyla hür düşünceyi temel edinen, lider vasıflı, araştırmacı, sağlam karakterli, vatan ve millet sevgisi ile yüklü, ahlaki değerlerle donanmış bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal tekli öğretim
08:30-11:50 13:10-15:30